#3 Nu far jag!

Efter jag tryckt på ‘Publicera’ så kommer jag gå raka vägen till Biken och börja trampa iväg mot första delmålet.

Planen för de närmsta dagarna är att ikväll cykla ner till Sigtunatrakten och tälta. Linnea tar bilen och håller mig sällskap inatt. Imorgon rullar jag ner till Stockholm där luftballongsflygning (om vädret tillåter, vilket det aldrig gör) och familjemiddag väntar. Dagen efter, på måndag, påbörjas plöjningen genom Sverige ner till Karlskrona för att ta färjan över till Gdansk.

Förhoppningsvis blir sverigecyklingen en bra uppvärmning inför resten av resan. Jag kommer försöka uppdatera här med bilder och kanske till och med lite text då och då. Men nu har jag suttit tillräckligt mycket framför en skärm för den här veckan.

Nu bär det av!

Petter, Uppsala 4/8-2012

One thought on “#3 Nu far jag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s